Keyflower

Keyflower je civilizacijska igra, v kateri morate zgraditi najuspešnejšo vas v neraziskanem svetu. Igra je razdeljena na štiri letne čase in v vsakem obdobju morate širiti vas, razporejati delavce in gospodariti s surovinami.

42,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: BGKEYFLO Kategorija: Oznaki: ,

V Keyflower vodite odpravo, ki stopa v novi svet in si na novem kontinentu poišče novo upanje in postavi novo življenje. Vsako potezo ladja pripelje določeno število delavcev, ki jih igralci razporedijo za gradnjo svoje vasi. Vsak začne s svojo domačo ploščico, okrog katere gradi nove stavbe, npr. rudnik zlata, kovačevo delavnico, majhen trg, ki prinesejo določeno surovino ali pa dodatne sposobnosti. Toda za gradnjo mora premagati druge igralce v procesu dražbe. Igralec, ki na dražbi ponudi največ delavcev, pridobi ploščico – toda ponujenih delavcev ne more uporabiti za nove akcije. Ko ploščice jemljete s tržnice je pomembno, kako jih postavljate, saj morajo biti povezane s cestami – le na ta način lahko surovino spravite od tam, kjer jo proizvajajo, do tam kjer jo potrebujejo.  Ploščice, ki so na tržnici ali v vaseh nasprotnikov, lahko igralci uporabijo za enkratno akcijo, vendar s tem delavce, ki so jih postavili na ploščico podarijo igralcu, ki ploščico nadzoruje. Igra je razdeljena na štiri letne čase, v vsakem izmed njih prek ocena priplujejo novi delavci, ki jih igralci lahko uporabijo v novem krogu. Le zima je nekoliko drugačna – je zaključni del igre in v njem ni dražbe in tudi nihče ne dela – temveč igralci prejmete točke za cilje, ki ste jih prejeli ob začetku igre. Te so od igralca do igralca popolnoma različni – nekdo mora nabrati čimveč zlata, drugi mora imeti čimveč delavcev, tretji najboljšo transportno pot. V igri je cel kup ploščic, ki poskrbijo, da je vsaka igra taktično drugačna. Zmagovalec je igralec, ki prezimi z največ zmagovalnimi točkami in s tem postane vladar novega sveta, vreden zaupanja.

Keyflower je prava izbira za igralce, ki iščete taktično poslastico – igro, ki združuje občutek igranja iger razvoja civilizacije in upravljanja z delavci. Pravila so spletena v čudovit, eleganten način igranja pri katerem ste ves čas pozorni na nove priložnosti in imate občutek, da za svoje male delavce različnih narodnosti počnete zares nekaj velikega in gradite skupno upanje.

Založnik

Leto

2012

Avtor

Sebastian Bleasdale

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Dražba, Grajenje mreže/poti, Modularna plošča, Poberi in dostavi, Polaganje ploščic, Postavljanje delavcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Keyflower Review - with Ryan Metzler
Keyflower Review - with Ryan Metzler


Drive Through Review

Keyflower Review
Keyflower Review


Rahdo Runs Through

Keyflower Rundown
Keyflower Rundown


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku