Onirim

Onirim je solo igra, ki dobro deluje tudi v dvoje. Znajdete se v labirintu sanj in mor, iz katerega morate pobegniti, preden poteče vaš čas. Igra vsebuje 7 mini razširitev. Odlična za potovanja.

26,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V Onirimu ste popotniki po sanjah, zaprti v skrivnostni labirint in odkriti morate 8 sanjskih vrat, preden se vaš čas izteče, sicer ostanete ujeti za vedno. Onirim je solo igra, oz sodelovalna igra za dva igralca, kar pomeni, da skušate premagati igro. Cilj igre je zbrati pred sabo 8 kartic vrat v 4 različnih barvah. Vrata odprete tako, da na potezi trikrat zapovrstjo iz roke igrate kartice v barvi vrat. Barvne kartice imajo simbole in nikoli ne smemo odigrati dveh zapored z enakim simbolov, kar nekoliko oteži zbiranje. Poteza je sicer zelo preprosta – povlečete eno kartico in eno igrate. Toda, v kupu so tudi kartice nočne more. Če jo povlečete, se je morate najprej znebiti. To storite tako, da odvržete vse kartice iz svoje roke (4 ali 5) in povlečete nove, kar uniči vse skrbno pripravljene načrte. Druga možnost, da preženete nočno moro je, da se znebite ene kartice vrat, ki ste jo že igrali, kar vas porine stran od končnega cilja. Tretja možnost je, da odigrate ključ, toda ključ je najmočnejša kartica, s katero lahko odklenete nova vrata ali pa pogledate naslednjih pet kartic v kupu, se znebite ene, ostale pa razporedite po svojih željah. S ključi je zato treba ravnati preudarno, saj jih ni veliko. Vaš cilj je igro končati, preden zmanjka kart v kupčku. Onirim je odlična miselna igra zbiranja kartic.

V tej prenovljeni, drugi izdaji Onirima je vključenih sedem mini razširitev, ki dodajo nova pravila. Omenimo le nekaj novosti: kartica, ki omogoča več iskanja po kupu in razporejanja kartic, dodane so časovne bombice, ki vam krepko zmanjšajo čas, če se sprožijo, pa kartice s četrtim simbolom, s čimer igra postane nekoliko lažja, tu pa so še zavezniki in ostale posebne sposobnosti … Na ta način lahko igro prilagodite povsem po svojem okusu in tudi spreminjate težavnost.

Onirim je prava izbira za igralce, ki iščete malo, kratko miselno igro s kartami, ki je primerna tudi za potovanja. Dobro deluje tako v načinu pasjanse kot v dvoje. Nam so všeč tudi pisane karte, ki popeljejo v svet sanjske fantazije.

 

 

Založnik

Leto

2014

Avtor

Shadi Torbey

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Sodelovanje, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

<h2>Dice Tower</h2>

Onirim Review - with Zee Garcia
Onirim Review - with Zee Garcia

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku