Longboard Havana Pintail Flight

Havana Pintail je izjemno stabilen longboard, ki omogoča občutek vožnje, podoben surfanju. Zaradi svoje oblike omogoča mehko vožnjo z velikimi zavoji, velika kolesa pa poskrbijo za gladko vožnjo tudi na grobem terenu.

83,30 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: JWLON-102 Kategorija: Oznaka:

Havana Pintail je fantastičen board za ljubitelje deskanja in snowboardanja, saj Pintail omogoča najbolj podoben občutek vožnje na asfaltnih površinah.

Pintail omogoča velike zavoje, brez skrbi, da bi pri tem z desko podrgnili po kolesih. Oblika deske omogoča veliko površine za noge, zato je Pintail idealen za začetnike, prav tako pa je zaradi ustrezne longboard medosne razdalje zelo stabilen. Velika kolesa (80a, srednja trdnost), zagotavljajo idealno hitrost za dinamično „cruisanje“ skozi mesto, odlično pa se obnesejo tudi na zelo grobih površinah.

Havana Pintail  ponuja najboljši presek med stabilnostjo in užitkom pri zavijanju, ki je še dodatno poudarjen s „camber“ obliko deske, zaradi katere lahko v zavojih dobro pritisnete na ploščo in prejmete odličen odziv.

Znamka desk Havana se je na trgu pojavila šele pred kratkim, a si je v vseh večjih deskarskih trgovinah takoj izborila svoje mesto, saj ponuja daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Deske Havana so sestavljene zelo premišljeno, saj so komponente sestavljene tako, da privarčujejo tam, kjer se to da in ohranijo izjemno visoko kakovost tam, kjer jo povprečni uporabnik tudi potrebuje (mestna vožnja, vožnja po lokalnih cestah in obali, izvajanje trikov in skokov vseh vrst).

Vse deske so vnaprej pripravljene za vožnjo in ne potrebujejo dodatnih nastavitev, odlikuje pa jih tudi dolga, večletna življenjska doba. Prihajajo iz rok ljubiteljev „skejtanja“ in so izdelane z veliko mero pozornosti in ljubezni do hobija.

Znamka

Havana Skateboards

Dolžina

99 cm

Širina

Medosna razdalja

71 cm

Podvozje

TR 180mm

Ležaji

ABEC 5

Kolesa

Mojitos 70mm 80a

Teža

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku