Tsuro of the Seas

V Tsuro of the Seas želite s svojo ladjo vztrajati čimdlje na morju, pri tem pa se izogibate padcu prek roba plošče ali srečanju z enim izmed zmajev, ki vas pri priči pogoltnejo. Samostojna, razširjena različica igre Tsuro z nekaj dodatnimi elementi, ki naredijo igro še bolj nepredvidljivo in zabavno.

44,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V Tsuro of the Seas polagate ploščice s potmi na ploščo in na tak način premikate svojo ladjo po morju. Ladja se premika do konca poti, ki ste jo postavili prednjo – če ste s svojo ploščico povezali poti na drugih ploščicah, bo šla zelo daleč. Morje je precej majhno, zato morate biti zelo pazljivi, da se ne spravite v brezizhoden položaj, v katerem boste prisiljeni zajadrati prek roba plošče ali v zmajevo žrelo – takrat ste izločeni. Ob pričetku igre izberete svoj začetni položaj. V morski različici igre Tsuro ga izberete predvsem glede na to, kako so v morju razporejeni morski zmaji. Te pošasti strašijo naokrog in napadajo nič hudega sluteče mornarje. Po plošči jih premikate z metom kock – vsakič, ko se zmaji premaknejo na polje z igralcem, je ta pogubljen. Zmaji napadajo tudi drug drugega, tako da lahko v brezizhodnih položajih vedno ostane kanček upanja, da se spopadejo med sabo in naenkrat ste spet na zmagovalni poti. Zmaji so na plošči vedno vsaj trije, polj pa je 36. Tu so seveda še soigralci – kadarkoli se srečate z njimi, zamenjate svoje poti, vaša skrivna želja pa je, da odigrate ploščico, s katero jih boste poslali čez rob morja… Zmagovalec je zadnji preživeli igralec.

Tsuro of the 7 Seas je razširjena različica igre Tsuro in igranju doda zmaje, ki popestrijo dogajanje. Zaradi njih je igra še bolj nepredvidljiva in rahlo kaotična, tako da se med igranjem zanašate predvsem na intuicijo, v katero smer zaviti. Predvsem je zelo zabavna – velikokrat med igro se boste širokoustili, kako dober položaj imate in se smejali drugim igralcem, ki jim bo trda predla, toda že v naslednjem trenutku tudi sami zrete v velikansko glavo, ki se dviga iznad gladine nad vašo barkačo. Tsuro of the Seas je super izbira za igro za večje družbe s preprostimi pravili in hitrim tempom igranja, veliko smeha in privoščljivosti, ki jo je treba vzeti s kančkom morske soli.

Za igralce, ki bi radi dodali nekaj elementov, ki dodajo malo več taktike in odvzamejo nekaj naključnosti, priporočamo dodatek Veterans of the Seas, ki igranju doda vrtince, skrivnostne morske portale, tsunamije in kanone.

Založnik

Leto

2012

Avtor

Jordan Weisman, Tom McMurchie

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Grajenje mreže/poti, Izpadanje igralcev, Metanje kock, Polaganje ploščic

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower



Tsuro Review - with Ryan Metzler

Tsuro Review – with Ryan Metzler




Tsuro of the Seas: Kevin Pereira, Brendan Halloran, and Andy Hull join Wil on TableTop SE2E18

Tsuro of the Seas: Kevin Pereira, Brendan Halloran, and Andy Hull join Wil on TableTop SE2E18


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku